četrtek, 24. julij 2008

Oddih

Hobiji zahtevajo denar. Življenski stil, zahteva denar. Hiša, denar kar golta. Letošnji dopust bo temu primerno skromen, šotorčkanje v mini kampu s precej prijetnimi in nemorečimi ljudmi. Ne bo nama hudega in kaj drugega je šotor, kot priložnost za stiskanje. Ne vem čemu drugemu bi še lahko služil, majhen in do skrajnosti neudoben kos nepremočljivega platna...

Nastalo je nekaj bolj ali manj posrečenih kosov nakita:




Pri mački se poraja misel, da bi jih naredila več in jih ponudila v zameno za nakazila na meni ljuba in tega vredna živalska društva in zavetišča. Mačjelovka je vsekakor eno takšnih društev, prijaznih, koristnih in poštenih. To misel bom zadržala do vrnitve in se takrat ukvarjala z njo.


Nastal je še en vadbeni izdelek:



Vadbeni ker ni popolen in bakrena žica nič kaj dosti ne pripomore k njegovemu izgledu. Poskusila bom še patiniranje z jajci, da vidim, če bo potemnjena zapestnica izgledala kaj bolj... kul?
Jajca vas zanimajo? To bom verjetno obdelala naslednjič, kako so me punce s foruma naučile gospodinjskega patiniranja. Jajca pridejo po namakanju riti v sosednje morje in po nabiranju D vitamina.

Po dopustu.

4 Comments:

Špela said...

Vixi, vixi, a nisi že iz dopusta? ;-)

Jajčka si že sprobala?


p.s.: super blog, komaj čakam na nove objave!

VIXI said...

Prav isti trenutek ko sem stisnila objavi, je priletel mail s tvojim komentarjem :D

Sasha said...

Oo, fajn blog:)
In tale obesek muca je totalno dober!
Pa tut ostalo...obvladaš!:)
(ko se sama spravim kej počet, ponavadi ne uspe tak fajn, kot si zamislim:/)

SaSSy said...

Your wire cat!!! I love it!!!