sreda, 22. april 2009

Kriva sem…

…po tretjem členu osnutka frišnega kazenskega modnega zakonika.

 

Najprej naj v svoj zagovor povem, da ni tako hudo, kot se sliši. Res ne.

2k6e5ac9c0cb

 

Kot izjema pa potrjujem pravilo, da videz vara. Za vrsto ravnih zob in za širokim nasmehom, za rdečo šminko in ne predolgimi rdečimi nohti, za nedolžno belino… se skrivajo temačne skrivnosti, ki so mislile, da ne bodo nikoli prestopile meja domačega vrta.

2k95dc6fc75c

 

Na svoja široka, manekenska ramena sprejemam breme kazni, a le izvedljivi del. Za dva kamna (fino brušena demanta) okoli vratu, mi je zmanjkalo limita na kartici. Posledično je objavljanje številke MasterCarda nesmiselno, saj bi izvajalca kazni blokirali že ob poskusu nakupa škatle cigaret. Moji podatki (s številko noge vred – razvidno iz priložene fotografije spodaj) so lahko dostopni pravzaprav, zadnja nalezljiva bolezen bi bila obširna oblika trebušne gripe, zadnjih pet spolnih partnerjev pa – hja, good luck with finding that out.

In še sramotilna fotografija, ki bo obkrožila svet in mi odvzela vso kredibilnost.

IMG_3290 (Small)

 

Obrazložitve:

  • V sliko copat, ki jih ne bomo imenovali, ne strmite predolgo saj lahko resno poškoduje vidni živec in pusti dolgotrajne glavobole. Lahko se pojavi blažja oblika napadov kurje polti.
  • Ne poskušajte tega doma. Pravzaprav, če to poskušate, potem to počnite samo doma. Neimenovanih kosov plastike nikakor ne nosite nikjer, kjer bi vas lahko videli ljudje, ki imajo oči. Najbolje bo, če vse skupaj prepustite profesionalcem.
  • Zgornji dve fotografiji sem objavila zgolj samo zato, da si bo Polonap lažje predstavljala Vixi za compom, ki ji iz ust, polnih kislih kumaric, prši kefir.
  • Vsi, ki tale vnos spremljate z zadovoljnim kimanjem, ki lahko pomeni samo - “a sem jaz rekel/a, da se ji bo enkrat do konca zmešalo…”, si preberite vse objave zakonika. S komentarji vred.
  • Užitka, da bi se mi zmešalo že zdaj, vam še ne privoščim.

 

 

PS: Kako to mislite, če nimam pametnejšega dela? Seveda ga imam, a tole je bilo vendar nujno.

Aneks:

Ker si resno želim odpustka, še bolj pa si želim zadeti na lotu, bom poskusila s strelom v CB stilu. Bi šlo skozi? Vsaj skozi prste?

IMG_2577bw copy (Small)

18 Comments:

polonap said...

aaaaaaaa!
iiiiiiiiiiiiiii!
a sploh lahko kaj druegega rečem.

POBRALO ME BO OD ZADOVOLJSTVA

Kokica said...

Hahahaha, dobri copati, ampak nogavice so mi bolj všeč :)

gordy said...

Norooooo!

matilda said...

Veri sofistikejted tale veri francoski portret....skoraj bi ti gumijasti monstrumi bili oproščeni, ampak...le, če vidimo še kakšen Cecil Beaton stajl portret.

polonap said...

Sem omenila, da boš zadela na Lotu?

VIXI said...

Polonap, naj se besede v sedmico spremenijo!

V navalu obupa poskušam ugoditi Matildi. Kadar si Matilda nekaj poželi, narediš vse kar je v tvoji moči, da ji ugodiš, ne?

Koki, upam, da nogavice ne bodo obravnavane v kakšnem nadaljnem členu...

spela said...

Vixi!!! Pa kako moreš! :o

Dobra si, da se upaš tako gumijasto grdoto pokazati na tako lepem blogu. :) Mah, res mi niso všeč, ampak so pa najbrž udobni?

Na prvih dveh fotka si pa enkratna!

polonap said...

(z zelo pokroviteljskim glasom)
Ne, ne nogavice so v redu.



Fotke so pa res božanske.

VIXI said...

Za crknit so udobni, kar nikakor ne opravičuje njihove neposrečene pojave. Modna policija se požvižga na anatomske podplate, kot peresce lahke materijale in prvič po mnogih letih likanja - nebolečo hrbtenico.

Med Flyflotkami in Crocsi sem izbrala manjše zlo?

matilda said...

Flayflotke!!!! Aaaaaaaaaaaaa...oslepela sem!!!!!!
Ne eno ne drugo...morda bi poskusila z enimi sivo beige-posutimi s poldragimi kamni, Birkenstock ?? Res, da jih v Vogue še nisem videla, ampak v kaki majn pretenciozni fashion reviji pa!

alcessa said...

Ojej, krasne nogavice so mi vzele vetra iz jader in se nad Crocsi ne morem pritoževati, ker jih v bistvu nisem videla. Tudi večkrat pogledat ne pomaga. Dobra finta :-)

VIXI said...

Ha Alcessa, to je pa mojstrstvo zavajanja ;)

Jp, flyflotk pa v resnici ne bi hotela gledat v svoji hiši, pa če mi takoj vse krčne žile popokajo. Zato sem do sedaj trpela vsako likanje posebej. To bi bil pa smrtno resen fashion crime.
V resnici pa komaj čakam tople dneve, da odprem sezono roza plišastih japank za copate :p


Morda bi morala pod pojasnila zgoraj dodati, da naj nikar pod nobenim pogojem nobena ne poskuša biti zapeljiva v gumijastih galošah?

k a t j a said...

umrla bi za takele lase. zamenjam za moje prav nič valovite.

s plastikfantastik copati bi bilo lahko še huje. če bi bili v kakšni florescentni oranžni npr.

joj , ste pa za hece. :)

Zofija said...

...zelo si lepa...to je vse kar lahko rečem...

matilda said...

No, zdaj pa ugotavljam, da sem res stara, zamorjena, nedevica, ki zna samo kritizirat in vse kar je lepega, se ji zdi soooo normal...Vixi je lepa.(in ostala sem živa:-D). Ampak, to da omenjenam C. Beatona je seveda The Big Compliment (na moj način).

polonap said...

V resnici mislim, da so tudi Birkenstocke nagravžne.
Od Birkesomething čevljev so fine samo Bikkemberge, ki so božanske, ampak pošastno drage in superge.

Da se ne bom delala fino, ko sem ravno na obisku: za okoli hiše nosim en turški ponaredek Diorjevih natikačev-mokasinov v pink barvi IN v imitaciji kače IN z rožicami. Z BLEŠČICAMI. (še ko pišem, mi je slabo) In seveda jih največkrat nosim na štumfe.

TOP THAT!

matilda said...

Mokasini:
- za natakniti,
- pink,
- kokr kača,
- z bleščicami,
- kokr Dior.
Krasno.
Sem naštela, tako, da je zadeva evidentirana in transparentna, ne pa da se v enem doooolgem stavku, tako mimogrede, omeni vrtne natikače (ki zagotovo niso bili kupljeni z namenom, da strašijo palčke in majske hrošče). Pihhh!

VIXI said...

Uuuuu Polona - we got a winner! Za tole pa obnova vdeh ruskih klasikov ne bo dovolj. Po moje v kot, na koruzo klečat, ker kazen mora bit vzgojna. Rožice bi še šle. In bleščice tudi. If it's not pink it's not worth having. Še kačja koža bi šla, AMPAK, da so pa fejk... Sram te bodi.

Lepota je relativna in pri zadnji fotografiji sem se res potrudila, da sem si v fotošopu nalepila čipkast ruski ovratnik.