ponedeljek, 1. december 2008

Kompleti po deset...

Danes me je nabasan v nabiralnik čakal paketek od Simone. Takoj sem vse razstavila, poiskala iglo in se ob humornih opazkah sostanovalca lotila woodooja. Ugotovil je, da bi lahko naredila podložke za na noge stolov ali pa permanentne vatke za odstranjevanje make upa.


Jaz sem naredila rožo, ne čisto do konca, saj sem tik pred koncem zlomila iglo. Simona hvala za noro zabavo na ponedeljek. Izdelek je furjavosti primeren in na voljo sem imela le te tri, uporabljene barve. Zdaj mi je jasno zakaj igle za filcanje prodajajo v kompletih po pet in deset. Pazit moram, da mi na Ebayu kdo ne spelje paketa z desetimi barvami preje in tremi dragocenimi iglami.


Za podlogo sem vzela peno, ki sva jo spravila ne vem zakaj že, z njo pa je bil obložen kavč ko sva ga kupila. Prepognila sem jo na pol, dobila kakih 5 cm debeline in jo stlačila v božično vrečko iz blaga. Super in zelo na hitro narejen povšterček.

Prvi vtisi? Uf, kakšen žur! Precej zasvojljivo in sproščujuče, po nekaj časa, tudi naporno. Kosmato, prijetno na otip, če je lepo narejeno - hudo fensi.


Ni mi ravno v ponos, a vse je enkrat prvič...


5 Comments:

storyteller said...

Sama sm tudi pred kratkim začela eksperimentirati s filcom (ampak "na mokro"). Komaj čakam tvoj drugi, tretji... izdelek. :)

Suzy said...

Hm. A da ni preveč uspelo? Pa kaj bi ti rada za prvi izdelek s to tehniko? Sicer pa...rožica je super. Je pač enostavna ideja.

Mojcej said...

Ajej, pa tebe je tole res ornk zagrabilo? Rožca je simpatika, čakam nadaljevanje :)

dekca said...

Uspelo, uspelo:)
Pridi k meni, če imaš kako minutko - sem te pofočkala..

NatashaMay said...

A ni fajn, ko te zagrabi nekaj novega. Vixi pofočkala sem te. :) Poglej na moj blog.
Lp, Nataša.